Slapukų politika

 

Slapukai – informacijos saugojimas jūsų kompiuteryje

Kas yra slapukai?

Siekdami, kad jums būtų kuo patogiau naršyti svetainėje, mes jūsų kompiuteryje išsaugome nedidelę duomenų rinkmeną, vadinamą slapuku.

Dauguma didelių svetainių ar interneto paslaugų teikėjų tą taip pat daro. Slapukai svetainei padeda atsiminti jūsų nustatymus – kalbą, šrifto dydį ir kitas nuostatas, kurios nurodo, kaip jūs norite matyti svetainę savo kompiuteryje – tam, kad duomenų nereikėtų iš naujo įvedinėti sugrįžus į svetainę. Ši interneto svetainė naudoja tik apsaugos slapuką, kuris leis prisiminti jūsų naršymo pradžios laiką. Ši priemonė skirta norint užtikrinti puslapio saugumą bei apsaugą nuo įsilaužėlių. 

Taip pat, jeigu Jūs leidote savo kompiuteryje išsaugoti slapukus, pas mus sistemoje bus išsaugotas Jūsų IP adresas bei laikas, kada sutikote su slapukų taisyklėmis. 

Jums atšaukus savo sprendimą dėl slapukų naudojimo, slapukai iš Jūsų kompiuterio bus pašalinti. 

Išrašo pavyzdys

Pirmajame stulpelyje matome unikalų ID, sukurtą mūsų sistemos. Antrajame - IP adresą. Trečiajame - šalį, iš kurios buvo priimta slapukų politika (šių duomenų mes nerenkame, tad visi įrašai rodo not detected). Ketvirtajame stulpelyje matome laiką, kada buvo sutikta su slapukų naudojimo politika.  

Kaip galite valdyti slapukus?

Prireikus galite valdyti ir (arba) ištrinti slapukus – išsamesnę informaciją galite rasti AboutCookies.org.

Galite ištrinti visus slapukus, kurie jau yra išsaugoti jūsų kompiuteryje, ir daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad jų išsaugojimas būtų blokuojamas. Tačiau tai padarę kai kurias pasirinktis turėsite nustatyti rankiniu būdu kas kartą apsilankę svetainėje.

Slapukus, susijusius su šia svetaine, galite ištrinti paspaudę "Ištrinti Slapukus" puslapio apačioje. 

LBC.lt slapukus naudoja tik čia nurodytais tikslais ir jų nenaudoja renkant asmeninius duomenis, analizuojant lankytojų įpročius, ar bet kokiais kitais tikslais.

Kontaktai

Kalantos g. 85A,
Kaunas,
Lietuva, LT-52308.

© 2017 LBC.lt

Search